At lade sjælen få lov til at gennemlyse instinktet.

Det er præcis det, det handler om, så instinktet ikke blander sig i, hvad jeg skal tro og tænke, men så det i stedet for er et dybere perspektiv, der får lov til at bestemme.

Denne øvelse er så vigtig i forhold til, at dyret i os ikke længere skal have magt, når sjælen burde have det.

Når mennesker lærer denne øvelse, vil Ny Tid være begyndt.

Hidtil har det ikke været muligt, fordi en meget stor procentdel er mere i deres instinkt end i deres sjæl. Vi taler om et tal på den anden side af 99,99%.

Det har simpelt hen været det helt store dilemma, at instinktet har villet blande sig, og villet have det sidste ord.

Selv ved implementering af kristendommen lykkedes det kun at få en lille del af sjælen aktiveret, og kun gennem magt gennem kæmpestore kirkebygninger.

Fordi mennesket ikke har respekt for andet end det, som instinktet, altså dyret, finder passende. Det er det eneste, som alfahannen og alfahunnen bøjer sig for. Det er, når det store bliver større end det største, altså i dyrets målestok.

I vor tid skal der en Corona energi til at trække instinktet fra hinanden, så sjælen kan få et ord at skulle have sagt.

Alle spirituelle øvelser, at trække kort og så videre, handler alt sammen om at få sig selv om på den anden side af instinktet, og at blive et sandt, levende menneske, uden at være bundet af sit instinkt, med alt hvad det indebærer.

Før Corona var instinktet der lynhurtigt, som en politibetjent. Nu er det mere reaktivt, fordi det er hæmmet i sin umiddelbare udfoldelse. Det betyder, at der er så meget mere plads til sjælen, at den når at manifestere sig.

Det er ikke det samme, som at sjælen af sig selv, i et aktivt og levende menneske, tager teten, men det er dog et fremskridt, der betyder, at instinktet ikke bare selv tiltager sig kontrol og dominans, som det skete i årene forinden.

Instinktet måler kun i præstation, og i ydre omstændigheder. Instinktet er ligeglad med den indre kvalitet og med kærlighed. Pik og patter, kan man udtrykke det seksuelt, og at få en hurtig udløsning. Men bagefter tomhed, fordi sjælen ikke var med.

Og når sjælen ikke er med, kan man ikke kigge hinanden i øjnene. For så er det ikke sandt. Så er det bare surrogat, eller en momentan tilfredsstillelse.

Og hjertet er heller ikke med.