Jeg kan mærke en omvendt trekant i kroppen, der går op over mine bryster (jeg er en mand!) og spidsen ned mellem mine ben, omfavner mit køn.

Man kunne vel egentlig godt navngive den “den intime trekant”. Som vi kun deler med den, vi deler seng med. I hvert fald trekantens spidser.

Når jeg er positivt seksuelt bevidst, er dette min stolthed som mand eller kvinde. Det er i dette område, jeg helst vil røres. Det er her, jeg gerne vil ses. En slank mave, smukke bryster, hvis jeg er kvinde, og som mand stolt ved at være sig selv. Vaskebræt måske, men i hvert fald nogenlunde slank.

Det er andre menneskers hjerteløse ondskab, der får mig til at holde op med at elske mig selv og mit køn.

Men det er også genoplevelsen af mig selv som køn, der får mig til igen at ville se godt ud.

Jeg skal i den forbindelse huske, at hjertet er placeret inde i denne trekant.

Og, selvfølgelig, at vejen tilbage til min stolthed som mand og kvinde, altid går igennem gode og sande handlinger.

Hvis jeg selv er ond, diskvalificerer jeg mig selv i processen. Men derfor kan jeg godt opleve ind i den ondskab, som jeg har oppe imod. Jeg må bare ikke selv udfolde den. Men kigge på den. Møde den. Også gerne holde fast i den. Mærke den i sin voldsomme kynisme. Men altid slippe den igen.

Og aldrig bruge den mod andre!