Projekt Ny Tid handler om at mærke mig selv.

Det er den korte version.

At mærke sandheden i mig selv.

Og dermed være i stand til sandt at handle ud i verden.

Det er det, det hele handler om. Hverken mere eller mindre.

Projekt Ny Tid handler om at få sjælen ind i menneskelivet.

Projekt Ny Tid handler om at få seksualiteten ind i menneskelivet.

Projekt Ny Tid handler om at få barnligheden ind i menneskelivet.

Projekt Ny Tid handler om at få guddommelighed ind i menneskelivet.

Projekt Ny Tid handler om at etablere en platform, så tilstrækkeligt mange, når Corona slipper sit tag, kan se logikken i, at Jorden har brug for, at vi opfører os anderledes.

At komme dertil er egentlig det samme, som der sker under en opdragelse, hvor et barn tuller rundt for at finde ud af, hvordan alting hænger sammen. Det hele foregår stilfærdigt, ærligt, legende. Og det, der driver barnet, er glæde og interesse for verden.

Dilemmaet i den kendte verden, som har konstitueret virkeligheden for alle voksne, har været, at de har været alt for fokuseret på materielle omstændigheder, og dermed har mistet sansen for, hvor dejligt livet kan være, uden at normer og fordomme skal styre alt, hvad der skal ske. Herunder totalt ligegyldigt tv-kiggeri mange timer i døgnet.

Man har simpelt hen mistet sansen for, hvad der var og er vigtigt, herunder sjovt, legende, frækt, forførende, dejligt. Det hele er blevet en trædemølle, hvor alt er distanceret, og alt er ligegyldigt. Samtidig med, at flygtningestrømmen vokser. Samtidig med, at terror blivet stadigt hyppigere.

Men den voksne er så bevidstløs, at sammenhængen mellem det ene og det andet simpelt hen ikke er tydelig. Man kan også udtrykke det sådan, at løgnen er blevet så massiv, at den er blevet erklæret for virkelighed.

I alle sociale sammenhænge er der en alfahan eller en alfahun, der trækker i trådene, som alle andre er bange for, fordi han eller hun har kontrol over hjerterne.

Denne faktor er nok den vigtigste, når det kommer til stykket, i al sin dominans og negativitet.

Den slår mennesker ihjel.

Den tager kun sit eget, usle hensyn. Den ser kun sig selv. Den vil kun sig selv. Og alle andre skal rette sig ind under herredømmet, hvis det vil bevare sjælero. Dybt forkasteligt.

På den baggrund har Corona været nødvendigt, for at tilstrækkeligt mange mennesker har skullet indrømme og forstå, at livet ikke kan fortsætte på den måde.