Energien. Min selvoplevelse. Min selvopfattelse. Mig. Egentlig synonyme udtryk.

Energien henter inspiration eller kommer måske ligefrem ovenfra, ned gennem kronchakret, og den fortsætter ned i jorden, gennem mig. Den passerer forbi alt i mig, når den ikke er styret mod noget bestemt, men vil kunne udfolde sig som tanke, som følelse og som seksualitet.

Jeg tager det, som det kommer, og har det fint med det.

Jeg spiller ikke roller. Jeg er bare den, jeg er.

Der er direkte forbindelse mellem en plade i mit kronchakra og til roden, som svarer til Solen. Måske går forbindelsen i en pyramideform gennem hjertet, hvor pyramidespidserne mødes, men vel at mærke i en ubrudt form. Der er ikke tale om to figurer, men om en, hvor energien kan passere igennem.

Jeg tror, at vi elsker igennem denne form. Jeg vil glæde mig til at skulle møde min elskede og udfolde det.

Det er, som om vi favner hinanden dybt.

Jeg oplever det som en omfavnelse, hvor vi helt kan give os hen.

Vi har medbragt en bevidsthed om, hvem vi dybest inde er.

Denne identitet er den, jeg er.

Jeg kan godt komme i kontakt med mig selv, lære mig selv at kende.

Det sker normalt ikke ved at være i selskab, hvor vi ter os tosset.

Det kan være en god idé at gå en tur.

Jeg lærer jo ikke alt om mig selv på én gang.

Jeg lærer lidt ad gangen.

Men jeg er som regel ikke i tvivl, når det er mig selv, jeg møder.

At kende sig selv er et godt udgangspunkt for at handle ud i verden, og selvfølgelig at være ærlig og troværdig.